Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Workshop Sunday

Bild från Café

När jag sitter här på en söndag och dricker mitt te vid den här tiden börjar jag undra om jag är smått överambitiös just nu. Men så tänker jag på hur kul jag tycker att allt det här med mina actingclasses är och då känns det helt rätt ändå.

I dag ska jag på två olika halvdags workshops.

Den första är en Agent’s and castingdirector’s masterclass – Här ska vi få en bättre inblick i vad agentuer och castingdirectors letar efter när de håller castings / auditions. Det knyter mycket an till mitt modellande med, så jag hoppas på att få många bra tips och även lite feedback.

Andra klassen är en Actors surgery – En frågestund om allt som har med skådespeleri i London att göra. Det vill säga hur man kommer in på olika större skolor, teater, film, tv ja, vilka frågor man än kan tänkas ha ska bli besvarade här.

Jag har packat ner penna, papper, mitt acting cv och mitt headshot. Så vi får se hur det går.

Ses ikväll kompisar, njut av er lediga söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Snyggare outfit?

  Kolla in hemsidan http://www.shapeupuf.se

  Ett företag drivet av fem unga kvinnliga entreprenörer som säljer ett riktigt smart BH-clips som alla kvinnor behöver!

  Ha det bra!

  Sanne Qvarfordh 2010-02-21 16:14:51 http://www.shapeupuf.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand