Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Myslördag


Jag är aptrött! Efter en vecka full av jobb, castingar, actingclasses, gym och en massa äventyr, passar en lördag i soffan mig som handen i handsken.

Jag har en hel dag fylld av actors workshop och agents and castingdirectors masterclass imorgon. 10.30 – 16.30. Så det blir ingen vilosöndag direkt. Men väldans intressant!

Jag har kommit på att jag måste ta en dag i veckan och ha en chillkväll, annars orkar jag verkligen inte. Min kropp säger ifrån direkt och jag blir småsjuk.Så nu ska jag bli riktigt duktig på att verkligen lägga undan den där lilla extratiden till att bara göra precis vad jag känner för.

Nu ligger jag i min rosa mjukisdräkt med mitt duntäcke och äter tacochips i soffan. Inte helt fel.

Vad gör ni ikväll? Party? Mys med andra hälft? Dejt?


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ett tips för dig som ofta blir sjuk. Frisk luft och då menar jag FRISK luft stärker ditt immunförsvar som faan! Jag har surfat i kalla Norge under hösten och nu hängt ute i backen m brädan eller tagit löparrundor ute. Det stärker! Storstan är ju som den är m all pollution(även fuckin Sthlm), men börja smått löpträna. Du kommer bli starkare och orka med dina långa dagar. Samt ät och fyll på före och efter ett pass. Den råa maten före det andra. Rotfrukter som morötter är ju apbra.
    Amen 😉

    Liina 2010-02-22 08:56:31
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand