Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Gårdagens plåtning

Den här filuren fick vara med på ett par bilder

Plåtningen i går gick bra, men i början kom vi inte riktigt in i rätt stämning tyvärr. Jag är väldigt mycket en stämningsperson när jag plåtar tester till min bok. Jag måste först bestämma vilken känsla jag vill ha på bilderna och sen försöka sätta mig själv i rätt mood . När man har en klient så går man mer på den stämningen de sätter och får rätt energi från deras instruktioner. Men när man jobbar själv med en ny fotograf så tar det ibland en liten stund innan man hittar varandra och får en förståelse för vad man vill och kan göra tillsammans.

Som tur är hittade vi dit till slut och jag tror att vi fick ett gäng grymma bilder. Jag ville ha lite mer edgy och editorial bilder till min bok och jag kan inte vänta till jag får se bilderna ordentligt.

I slutet kom min kompis Alex dit och hoppade in framför kameran med mig och vi tog lite parbilder i underkläder. Det är alltid trevligt att jobba med modeller man redan känner, det blir lite mer bekvämt på så sätt.

Kul att Marco plåtar med en Nikon d90, den kameran jag så gärna vill ha. (Jag måste bara bestämma mig om det ska bli den eller en Canon G11 som är mindre och smidigare med kanske inte lika bra.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand