Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Busy monday

Kletigt

Har nyss varit på en casting för Debenhams och en casting för Shockwaves, efter det satt jag fast i en tunnelbanevagn i 30 minuter ( typiskt London). Var en halvtimma sen till min spraytan, men lyckades snacka till mig en snabb en ändå och nu sitter jag helt brun och kletig och väntar på att boilerkillarna ska komma. Nej vårt varmvatten funkar inte som det ska ännu (även det en typisk Londongrej).

Jag har en plåtning i morgon, så nu ska alla vanliga förberedelser göras, hår, naglar och sen bra med sömn.

Det är en ny fotograf som heter Marco Trunz som jag ska plåta med. Det är en portfolioshoot, så att jag får lite nya bilder till min bok. Jag behöver något lite annorlunda till Ford i L.A. Så de här bilderna kommer att bli lite mer editorial än de jag använder här i London.

Marco har tagit bland annat dessa två bilder som jag gillar en massa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt