Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Busy monday

Kletigt

Har nyss varit på en casting för Debenhams och en casting för Shockwaves, efter det satt jag fast i en tunnelbanevagn i 30 minuter ( typiskt London). Var en halvtimma sen till min spraytan, men lyckades snacka till mig en snabb en ändå och nu sitter jag helt brun och kletig och väntar på att boilerkillarna ska komma. Nej vårt varmvatten funkar inte som det ska ännu (även det en typisk Londongrej).

Jag har en plåtning i morgon, så nu ska alla vanliga förberedelser göras, hår, naglar och sen bra med sömn.

Det är en ny fotograf som heter Marco Trunz som jag ska plåta med. Det är en portfolioshoot, så att jag får lite nya bilder till min bok. Jag behöver något lite annorlunda till Ford i L.A. Så de här bilderna kommer att bli lite mer editorial än de jag använder här i London.

Marco har tagit bland annat dessa två bilder som jag gillar en massa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand