Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Busy monday

Kletigt

Har nyss varit på en casting för Debenhams och en casting för Shockwaves, efter det satt jag fast i en tunnelbanevagn i 30 minuter ( typiskt London). Var en halvtimma sen till min spraytan, men lyckades snacka till mig en snabb en ändå och nu sitter jag helt brun och kletig och väntar på att boilerkillarna ska komma. Nej vårt varmvatten funkar inte som det ska ännu (även det en typisk Londongrej).

Jag har en plåtning i morgon, så nu ska alla vanliga förberedelser göras, hår, naglar och sen bra med sömn.

Det är en ny fotograf som heter Marco Trunz som jag ska plåta med. Det är en portfolioshoot, så att jag får lite nya bilder till min bok. Jag behöver något lite annorlunda till Ford i L.A. Så de här bilderna kommer att bli lite mer editorial än de jag använder här i London.

Marco har tagit bland annat dessa två bilder som jag gillar en massa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind