Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Det där med dejting

Så jag har börjat dejta lite smått nu. Känns som om det har gått tillräckligt lång tid sen jag och mitt ex gjorde slut.

Jag ska visserligen inte stanna här i London så väldigt länge till, men jag borde trots allt ge den engelska killarna en riktig chans. Jag ska försöka bortse från de kulturella skillanderna och strunta i mina fördomar om att de är öldrickande snuskiga brölskallar. Jag SKA hitta iallafall en endaste riktigt intressant engelsman.

Sen när jag flyttar kommer jag att dejta vidare bland amerikanerna, jag har träffat flera intressanta amerikaner.

Men jag har satt upp ett par regler. Jag ska inte dejta någon som är –

 1. Yngre än mig, helst inte samma ålder heller. Runt 30 känns som en mycket bättre ålder. Jag är klar med Peter Pan and the lost boys.
 2. Tjänar mindre pengar än vad jag gör. Jag tänker inte betala för fler killar. Never again!
 3. Har fula skor. Jag avskyr fula skor på killar. Jag vet att man kan byta skorna på killen, men jag gillar killar som har stil och smak och har han fula skor så är han nog ganska lost på det området.
 4. För nervöst lagd. Jag blir ju helt superstressad av vissa killar, de slutar aldrig pilla på saker och hoppa runt. Avslappnad och laid back ska det vara.
 5. En trustfund baby. Visst om han har ambitioner i livet, men många av de som fått allt på silverfat är för bekväma för att orka kämpa för saker. Jag vill vara en del av ett powercouple!
 6. Tycker att fotboll, öl och sex är det enda man behöver i livet. Sjukt romantiskt, not.
 7. En partykille. Orka vara med nån som är full eller bakis jämt och tycker att det är ok att gå och lägga sig 5 varje morgon.
 8. Han får inte bo i ett annat land. Inga mer långdistansförhållanden. Basta!
 9. Han får inte ha barn eller ha varit gift. Vem vill göra allt för första gången med någon som gör det för andra gången?
 10. För ego. Det är en av de mest avtändande sakerna hos en kille – egoism. Jag tycker visserligen att man märker ganska direkt om killen är för självupptagen.

.

.

Sen vet man ju aldrig hur bra jag kan följa de här reglerna, men jag tycker att jag har haft tillräckligt många förhållanden för att veta vad jag INTE vill ha. Vad jag vill ha är en helt annan fråga.

Nåt mer som borde finnas på min lista?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Haha vad roligt, jag verkar gå efter exakt samma lista! Undrar om man skulle skriva ut den som ett frågeformulär och bara dela ut till alla man träffar – så har man grovjobbet gjort! 😀 Kanske inte helt hundra ändå…

  Sofia 2010-02-07 09:58:15 http://broli.blogg.se
  Svara
 • love is tricky but so amazing when you find it 🙂

  MICHI 2010-02-06 19:18:01 http://michi.se
  Svara
 • Det är alltid bra att veta vad man vill ha och inte vill ha…Och sånt lär man ju sig med tiden förstås, som du sa 🙂 Glöm dock inte att hjärtat oftast inte följer några listor 🙂 Är kemin rätt och kärleken slår ut så brukar ju det mesta lösa sig…(t ex om han skor är fula ;))
  Förutom vid distansförhållanden då, haha….de är ju väldigt knepiga enligt min erfarenhet också….Så jag håller mig också borta från dem numera, som tur är hittade jag någon i samma stad till slut! 🙂

  Mia 2010-02-05 10:52:04
  Svara
 • Hej Tess! Riktigt skön blogg du har (måste ju ge dig lite credd) 🙂
  Har själv blivit singel alldeles nyligen och funderade mkt (i början) på hur jag och mitt ex skulle kunna bli tillsammans igen, att det bara var taskig timing och så. Dessa tankar har, tack och lov, försvunnit sakta men säkert. Jag undrar lite hur du funderar kring dig och Jordan när du flyttar till LA. Om det tog slut pga distansen, hur blir det då när du flyttar till samma stad som honom? Tror du att ni kommer att försöka igen?

  Stay strong and cool!

  Marie 2010-02-05 09:09:34
  Svara
 • Jag tror du är rätt ute med att lista det du INTE vill ha istället för det du VILL ha. Jag håller med dig om det mesta, killen ska vara äldre – yes, ha snygga skor – yes, ego – går fetbort. Det finns intressanta engelsmän, jag lovar, även om de är svåra att hitta! Dock kan du ju hitta lite alla möjliga nationaliteter i London om nu inte engelsmän faller dig i smaken.

  Lena 2010-02-04 19:01:25
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand