Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

KORV!

Det är inte förrän man bor utomlands i några år som man verkligen börjar uppskatta svensk mat. Något så enkelt som en varmkorv känns som värsta delikatessen.

Jag var inne på Scandinavian kitchen efter min Gilettecasting, åt en hederlig svensk korv med bröd, köpte salt och blandat, leverpastej och lakrisal. Precis när jag ska gå kommer en leverans, och jag frågar direkt om det finns någon falukorv med i lastbilen. Falukorv är nämligen hårdvaluta här, det är apsvårt att få tag i en endaste liten en. Så när killen kommer upp och har med sig en hel påse blev jag så exalterad att jag inte ens reagerade på hans utrop ”– Nu ska fröken få korv så att hon storknar”. Det var först när jag kom ut från butiken som jag började fundera på hans ordval.

Jag köpte iallafall 3 falukorvar, en till Rosanne och två till mig själv.

Tänk att en liten korv kan ge så mycket lycka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand