Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

KORV!

Det är inte förrän man bor utomlands i några år som man verkligen börjar uppskatta svensk mat. Något så enkelt som en varmkorv känns som värsta delikatessen.

Jag var inne på Scandinavian kitchen efter min Gilettecasting, åt en hederlig svensk korv med bröd, köpte salt och blandat, leverpastej och lakrisal. Precis när jag ska gå kommer en leverans, och jag frågar direkt om det finns någon falukorv med i lastbilen. Falukorv är nämligen hårdvaluta här, det är apsvårt att få tag i en endaste liten en. Så när killen kommer upp och har med sig en hel påse blev jag så exalterad att jag inte ens reagerade på hans utrop ”– Nu ska fröken få korv så att hon storknar”. Det var först när jag kom ut från butiken som jag började fundera på hans ordval.

Jag köpte iallafall 3 falukorvar, en till Rosanne och två till mig själv.

Tänk att en liten korv kan ge så mycket lycka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström