Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

På mitt nattduksbord

Förr hade jag en bild av mig själv som liten tjej på nattduksbordet, men efter ett tag kom jag på att den bilden gav mig lite obehagskänslor när jag vaknade på morgonen. Jag tror att det är för att jag inte är en liten flicka längre och är ganska glad för det. Så jag bestämde mig för att ha en mer realistisk bild av mig själv. En bild jag kan känna mig stolt över.

Så det fick bli min Jamie Morgan bild från Nokiajobbet istället och nu vaknar jag varje morgon och känner mig stark och stolt istället.

Annars finns där doftljus, mobilen, idominsalva och favorithandcremen från Kiehl’s.  Klockan bor i sin ask och ringen i sin. Ordning och reda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det sägs, att man kan säga vad en männsika har för intressen och läggning genom en analys av dennes bokhylla (jag fick en överraskning en gång just när jag tittade i en prostituerads bokhylla, men det är en annan historia)

  Jag skulle säga att du har- ursäkta mig nu- och det är inget negativt- bara min egen amatörpsykologiska analys.
  Du har åldersnoja och kontrollbehov, kanske lite svårt att acceptera tidens gång.
  Varför tror jag detta- joo du säger dig ha svårt att inse att du inte längre är en liten flicka, du har tre klockor (mobilen räknar jag som en klocka) Ett armbandsur är en manlig accesoar- för där får män briljera med dyra saker, kvinnor har smycken. Väckarklocka förstår jag inte varför man har när man har mobil. Väckarklocka och armbandsur säger mig att man har kontrollbehov, speciellt klart är det när väckarklockan har matchande form som askarna till klocka och ring.
  Att man dessutom lägger dom sakerna i sina askar för natten, är också kontrollbehovsutlopp.
  Ringen- den förbryllar mig lite- en förlovnings/vigselring- på sin plats för natten, men ingen bild på den älskade. Märkligt. Betyder han så lite så att han inte förtjänar en plats på nattduksbordet?? Om ringen är bort- faller erat förhållande då??

  Ursäkta mitt påträngande, men lite spännande är det ju att kraffsa lite, maila gärna och skäll ut mig om jag har fel, eller om det bara skulle kännas bättre.
  Kanske ni nu undrar- vad har jag på mitt nattduksbord.
  En bok- just nu "En världsomsegling under havet" av Jules Verne och en snusdosa. Väckarklocka har jag mobilen till, samma sak använder jag den som fickur. Armbandsur har jag inte burit på tolv år. Men det är ju jag det- och vad säger det om mig….

  Christopher 2009-09-26 22:50:28
  Svara
 • hej Tess!

  Tack för att du svarade på min hårfråga (det var jag som vill gå från blond till brunett). Jag glömde dock säga i min fråga att jag absolut tänker göra detta hos en bra salong! Jag skulle aldrig våga mixa hemma efter några katastrofala upplevelser som ung tonåring. Det jag undrar är mer hur duktiga frisörer är på att motverka perodoxidets effekt så det inte skapas någon märklig kemisk reaktion och man får uber-orangt hår eller jätterött.. Jag är lite paranoid då jag haft otur hos frisörer tidigare och jag är en sådan som inte vågar säga ifrån. Jag sitter glatt och tittar på och säger alltid att jag är nöjd även om jag absolut inte är det, eftersom jag inte vill såra dem! Så jäkla löjligt men det är ju något de skapat med sina händer liksom, det känns så taskigt att hacka på det men jag VILL kunna.. Har du förslag på en bra inte alltför dyr frisörsalong i London (jag ska dit om en månad) med en expert på just färgningar? Och hur ofta tror du jag måste fylla i rötterna?

  Sen undrar jag också hur du klarar att vara så himla ordningssam när du har så mkt prylar? Önskar att jag vore likadan, jag är tyvärr en slarvmaja. Vad har du för system i din garderob tex? Jag använder inte ens häften av kläderna i min garderob men vågar inte slänga nåt, tänk om det blir modernt igen… Hur ska man rensa utan att rensa för mkt?

  Jag tycker du klär dig fantastiskt fint och blir mkt inspirerad, har precis gått igenom ett stilbyte från väldigt klassiskt feminim till lite mer classy rock chick (fast kontorsvänligt, om du förstår). Jag är ute efter en riktigt snygg höstkappa. Vad tror du på för färg och modell? Jag brukar gilla klassiska trenchcoats och har en lång grön trench. För riktigt kalla dagar har jag en pärlemor-vit-beige i dun från mon cler. Jag vill ha nåt jag kan ha både till jobbet och när man ska ut och käka middag, måste vara varm i halsen!
  Nåt tips?
  Vore jättesnällt 🙂

  Ha en fab vecka 🙂
  Belle

  Belle 2009-09-15 14:44:13
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand