Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Baglady?

Ni som följer bloggen vet att jag är skogalen.

Skor är min hobby och jag får rysningar av ett par Louboutins eller Pierre Hardys. Speciellt om jag har råd att köpa dem.

Kvinnor brukar oftast vara antingen handväskintresserade eller skointresserade och nu är det dax för mig som är skointresserad att investera i en väska och jag vet inte alls vilken jag vill ha.

Just nu drar jag runt på min gamla bruna Balenciaga, som jag visserligen älskar, men den börjar bli lite trött nu. Jag har även en Louis Vuitton bowling bag, en ljus Botkier, en liten kalvskinns Jimmy Choo en jättestor Tod’s väska samt ett gäng clutchar. Nu behöver jag en ny vardagsväska som tål en del.

Mina kriterier är –

 • Svart
 • Läder
 • Mellanstor
 • Gå att bära över axeln
 • Inte för spejsig

Just nu gillar jag  –

Louises Bottega Veneta väska

YSL Tribute i mediumstorleken.

Vad tycker ni?
Hjälp mig väsktjejer, jag behöver förslag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Nääää du ska ju va min Bottega babe, inget annat!

  Louise 2009-05-02 21:43:37
  Svara
 • Miu Miu har fina vaskor

  2009-05-01 12:20:17
  Svara
 • Skor intresserar mig föga men väskor är fantastiska…Vore ju inte helt fel att investera i en givenchy nightingale…Vad jag sett av din klädstil så skulle den passa dig heeelt perfekt! Väskan är dessutom helt galet snygg och alldeles lagom till vardags men också till fest, som klassisk eller rockig eller allt…fantastiskt! Ta en titt på schutermans hemsida om du inte vet hur den ser ut:D Lycka till i letandet

  Karin 2009-04-30 22:31:23
  Svara
 • Jag gillar Bottega Venetas vaskor, men blev sjalv lite avskrackt av att se trakiga variationer av dem kopierade pa high streeten (tex Zara). …inte for att kopiorna kommer i narheten av orginalen, men anda.

  YSL Tribute kanns lite trakig, pas-aktig pa nagor satt.

  Jag ser dig med Guccis remake av deras Jackie vaska!

  God shopping 🙂

  Caroline 2009-04-30 19:54:31
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand