Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Fun at the gym

Jag hade inga rena träningsbyxor till gymmet idag, så jag var tvungen att slänga på mig ett par knallblå hotpants som jag brukar använda som hemma mysisar på sommaren. BIG MISTAKE!

Jag har aldrig kännt mig så uttittad och jag kunde absolut inte göra alla stretchpositionerna jag ville. Men det värsta av allt är när jag springer på bandet och helt plötsligt hör en massa dunsar bakom mig, vänder mig om och ser att den småmulliga engelska snubben bakom har RAMLAT på bandet.

I blame the hotpants!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jätte tack för tipsen! =)

  Kram

  Bella 2009-02-22 16:09:54
  Svara
 • Hej Bella!

  Oj, det finns massor att göra och ställen att shoppa på. Så jag skapade en kategori på bloggen som heter London där jag tänker slänga upp lite mer ingående tips på saker att göra i London. Men för att hjälpa dig snabbt nu så är det mellan 6-10 grader, så lämna dunjackan hemma. Jag tycker att du borde ta dig till portobello market på lördag och /eller spitafields market vid liverpool street på söndag. klassikern för shopping är oxford street. men jag skulle även rekommendera kings rd med, eftersom det är mycket lugnare. Annars så är westfield shopping centre vid shepherds bush riktigt riktigt bra. Missa heller inte att åka till brick lane och kolla in alla olika små butiker där.

  Hoppas du har fått lite idéer nu.

  kram / Tess

  Tess 2009-02-22 15:09:38 http://evert.webblogg.se/
  Svara
 • Hehe vad knäppt! Ser det framför mig…

  Jag ska föresten till London på tisdag… typ första gången jag är där… har du nåt bra tips på vad man borde göra? Bra tips på billig klädbutik/marknad? Är fattig student och har inte så mkt..

  OCH… en viktig fråga… är det kallt? Härhemma snöar det i Göteborg… men man behöver kanske inte vinterjacka i London? Är det typ vårigt?

  Tack för en bra blogg annars!

  Kram Bella

  Bella 2009-02-22 00:00:48
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind