Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Castingmania..eller inte..

I morgon har jag 3 castingar, skönt eftersom det har varit så sjukt dåligt med castingar på senaste. Förstås på grund av finanskrisen. Så jag är sjukt glad att få lite mer att göra nu. Jag kan inte rensa garderoben och shoppa hur mycket som helst.

Nu är det så att jag fick option på den där hudcreme reklamfilmen jag castade för förra veckan, vilket är bra för jag var den enda från agenturen som de har valt att behålla.

Därför tyckte de nog att jag äntligen var redo för att träffa Londons värsta casting agent. Hon ska vara sjukt sträng och inte så snäll och de vågar bara skicka vissa modeller dit om de tror att man klarar av det.
Så imorgon är det min tur och det är 1940 tals tema på reklamfilmen. Vilket självklart betyder att jag måste styla mig lite 40talsaktigt. Men hur tusan då?? Suck, typiskt att få ett så specifikt brief när jag ska träffa just henne!

Men det löser sig nog. Utöver det är de andra castingarna för Speedo och Slendertone. Känns lite mindre skrämmande faktiskt.

Jag hade planerat att gå på yogan idag men jag kom precis på att jag har ju såklart beställt min Sainsburys mat delivery precis under yogatiden. Och jag vågar inte låta Nathan ta det för jag måste se att de fått allt rätt. Deras sk "substitut" är inte helt vettiga. En gång fick jag färdiglagad berchamelsås när jag beställde pastaplattor. På vilket sätt är det samma sak?

Jag är orolig att jag ska få typ 12 lite läsk istället för mitt vatten..


I have got a scary casting tomorrow, the agent is supposed to be a bit harsh and im a tiny bit nervous. But then i have two other ones for Speedo and Slendertone to and they feel a lot easier.
Nice with a few castings for a change! Now i waitning for my Sainsburysdelivery insted of going to yoga. In case they have sent me 12 l soda insted of water or something else typically Sainsburys stupid..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind