Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tonight is the night

*Pust*  Jag har haft världens fajt med min bokare, hon hade missat att ge mig en massa viktig information om festen ikväll. Inte bra, men jag är en hård en och jag vet vad jag vill så det löser sig alltid.

Festen startar kl 19.00 och är ett samarbete mellan Nokia och Colette. De har flygit in en massa fans av kampanjen så det ska bli kul att se hur folk har upfattat oss. Tyvärr har inte Jade lyckats få något visa så det är bara jag (Anna) och Luca som kommer att finnas där.

Imorgon ska jag åka hem till sverige. Jippi!!! Tyvärr fick jag inte tag i nån tidigare biljett än kl 17.00 så jag måste komma på vad jag vill göra här hela dagen först. Jag tror att det kan bli ett besök på ladurée.. Idag åt jag min första macaroon förresten. MUMSIGT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind