Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Packing away

Hmm. Jag har börjat packa nu.
Problemet är att jag måste packa för Paris, Stockholm och New york på samma gång. På tisdag åker jag till Paris för Nokia. Vi ska filma lite och sen är det avslutningsfesten på torsdag i samarbete med Colette.

Jag har hört att festen ska hållas i ett akvarium och det låter ju spännande. Dagen efter på fredagen är det min B-day och då flyger jag hem till Sverige för julen. Jippi! I sverige stannar jag till den 14e jan då jag och pojkvännen åker till New york.Och sen tillbaka till London och jobbet efter det. men som ni förstår så är det helt sjukt svårt att packa. Jag kan ju liksom inte släpa med mig hur många väskor som helst till Paris heller.
Extra klurigt blir det när jag kom på att jag bara har min handbaggageväska här..och en BAG. Ska jag åka till glamourösa Paris med en BAG? Jag tror det är en massa reklam på den med.. URK!
Det är lart att jag skulle kunna gå ut och köpa mig en till väska, men jag har ju redan flera som står och väntar hemma i Stockholm. Vart ska jag göra av den efter? Gaaah! <–mitt fösta fashion Gaah, jag är så stolt över mig själv.

Kan man packa för tre länder i en handbaggageväska? Jag vill ha med mig 3 jackor och 3 par stövlar minst. Några tips?


Jag skulle inte ha något emot den här från Alexander McQueen för Samsonite.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind