Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

FÖR duktig..

Idag jobbade jag för John Lewis underkläder. Det betyder att jag har stått i undisar och klackar hela dagen. Det blir kallt efter ett tag kan jag ju säga. Ganska jobbigt och stå och suga in magen hela tiden. Den vill liksom bara hänga ut och se tjock ut hela tiden. Jag åt typ en laxflinga till lunch.

Jag är ju som ni vet bara en ynka A kupa och alla sample BHarna är B eller C. Så jag har haft de största "chicken fillets" arna jag någonsin har sett. Plasttuttar för hela slanten!
Jag kunde inte sluta klämma på dem! Måste ha sett ganska sugen ut.

I slutet av dagen säger klienten till mig att jag har varit så duktig och snabb att de inte behöver mig imorgon. Topp tänkte jag, ledig dag! Men sen slog det mig att då behöver de ju inte att betala för mig för en dag till och jag kommer att förlora en massa pengar.
Inte bra alls! Så jag övertalade stylisten att gömma undan den sista BHn och sega oss som tusan på det sista settet. Efter så skulle hon "hitta" det "glömda" settet och då skulle vi vara tvugna att komma tillbaka imorgon.
Det funkade!
Man måste vara lite listig ibland..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind