Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Blonds have more fun..

Äntligen kom jag iväg till frissan.

Jag är självklart inte en sån där lyckans ost som har perfekt, glamouröst, skinande blont hår av mig själv, utan mer av det kommunalgråblonda som inga fabulösa människor har. Jag kan ju säga att det blev ett ordentligt ryck upp på självförtroendestegen den dagen jag fattade att man kunde gå till frisören och BLEKA håret. Jag gick nog i 7an då tror jag..
Där hade jag slitit med mina jäkla citroner i flera år!

Jag är (som med allt) lite nervös när det kommer till frisörbesök. Tänk om det blir för kort, blont, mörkt, snett eller ramlar av? Jag har alltid lite småpanik när jag kliver in på salongen. Egentligen så är det bara hår, men av nån anledning så känns det mer som att de ska trimma av ett par fingrar. Usch!

Men nu jobbar jag ju som modell och då måste man gå till frisören var 6e vecka, som alla duktiga och bra modeller gör. Så jag har istället safeat up med att alltid gå till samma tjej. Hon heter Elizabeth och är världens bästa! Hon jobbar på Toni & Guy i Claphan junction och har den mest lena stämman med den sötaste portugisiska dialekten, så man kan bara inte vara nervös när man är runt henne.

 

Hon är min hårguru, ingen annan rör mitt hår ..jag biter dem i fingrarna om de försöker.

Det är därför jag har sett ut som en gammal matta i skallen under min månad hemma i Sverige. Elizabeth var på semester i november och jag vågade helt enkelt inte gå till nån annan.

Det tar f.ö 4 timmar för mig hos frissan.. jag slingar och klipper, får huvudmassage, inpackningar, läser tidningar och snackar en herrans massa skit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand