Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Back to work..

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett par dagar. Jag har åkt tillbaka till London och ska jobba litegrann som man måste göra..(säger mamma iaf)
Det känns sjukt skönt att komma hem och sova i min egna säng och ha HELA min garderob till förfogande. Men det är sjukt trist att lämna pojkvännen och vännerna. Bra att lämna kylan, dåligt att lämna snön..osv

Imorgon har jag ett jobb. Skönt sätt att starta nya året!

Kommer ni ihåg Kittyböckerna som de flesta av oss läste när vi var små knoddar? Jag ÄR Kitty.. eller iallafall på alla de nya framsidorna.
Det blir en hel massa omslag som ska plåtas och vi gör 3 per dag/1 gång i månaden. Jag har gjort en redan och fick stå med samuraijsvärd och grejer. Jag kände mig riktigt tuff! Får se vad för kuliga grejer Kitty har för sig imorgon..

Jag hann springa ett varv igår med pojkvännen, Siri och hennes pojkvän Peter samt hennes småsyskon varav lillebror fyllde 18! Inte illa att köra stures då, även fast de yngre inte fick komma in på V..

Hej då Sverige, jag saknar er redan..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind