Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Beauty – The big oil-off

oils

Ok, så ni vet hur mycket jag gillar olja i skönhetsprodukter?

Jag tycker att olja ger så mycket mer fukt till huden på ett helt annat sätt än vad en creme kan göra och om du har en bra variant så täpper det inte till huden heller. Till mitt ansikte använder jag RENs Moroccan rose oil, men jag har även olja för kroppen.

Så när jag fick Apolivas kroppsprodukter med olja i goodiebagen på Daisy Beauty weekend, så kunde jag inte låta bli att ha en liten oil-off. Grejen är den att REN är ganska så dyrt och Apoliva är mycket billigare, så det är intressant att jämför de två.

Bodywash/oil

Så här vinner direkt Apoliva för mig eftersom deras duschcreme är oljigare. Båda luktar gott, men jag föredrar faktiskt ros-doften på RENs produkt, den luktar mer spa, medan Apolivas variant är sötare i lukten, men fortfarande väldigt god.

De verkar vara ungefär lika rengörande och löddrar fint. Jag har fått min REN dusholja i ett kit, så förpackningen är större om du köper den separat och det är då den kostar 235 kr, värt att notera.

Apolivas produkt är absolut mer prisvärd även om RENs är lite lyxigare.

Body oil

Här är det däremot REN som vinner och det är inte bara på grund av doften utan för att den försvinner in i huden på ett kick och återfuktar fantastiskt väl. Apolivas olja är även den väldigt bra, återfuktar perfekt, men sitter lite mer ovanpå huden, så den tar längre tid att sjunka in.

Här skulle jag spendera pengarna på den lite lyxigare oljan från REN.

Jag tycker förresten inte att vi ska hänga upp oss på doft, för alla gillar olika, så jag skulle föreslå att sniffa på båda. Skulle jag köpa produkterna själv så skulle det bli Apolivas duschcreme och RENs body-oil. Dessa två ligger faktiskt i mitt baggage just nu här i Zimbabwe.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind