Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Julklappstips – Till henne

Julklappar

 

Vad sägs om lite julklappstips?

Jag vet att jag har en del killar som läser min blogg, så här kommer lite julklappstips som tjejerna kommer att gilla. Eller till er tjejer som vill ge något fint till syrran, kompisen, mamma, flickvännen eller kanske dig själv?

I collaget över hittar ni ett helt gäng fina saker för under tusenlappen. Allting är saker som jag själv skulle önska mig och Clean parfymerna samlar jag redan på, de är ett ganska säkert kort när det kommer till att köpa parfym till någon annan.

Cashmere tröja, parfym 1, parfym 2, parfym 3, skor, klocka, mobilskal, ring, cashmere mössa och hårinpackning. *

*Alla länkar går genom affiliate-nätverket Apprl, ni kan även hitta min webshop längre ner i bloggen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Cleanparfymerna har jag också, använder dem främst på jobbet. Min favorit är Skin. I jul önskar jag mig Armanis SI, tycker den är underbar. Tröjanvar fantastiskt fin, synd att den bara fanns kvar i XL.

    Anna 2014-12-13 10:00:05
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand