Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

3 dagar till vi åker

Screen Shot 2014-12-05 at 15.42.13

Hej Kompisar!

Det blev en liten bloggpaus över helgen, mest för att det är helgen innan vi åker och den har varit helt smockad, min hjärna var för tom för att orka producera ord när vi har kommit hem på kvällarna.

Men vi hann med en hel del och till och med att fira mitt lilla gudbarn Celeste som fyller 1 år på Onsdag. Jag köpte världens sötaste Stella McCartney romper till henne som mamma Gia fick öppna, Celeste själv fick en pekbok inslagen och pappret var nog det roligaste av allt. Jag kommer ihåg hur tråkigt det var att få kläder som liten och även om hon nog inte förstår så mycket än, så fick hon en ”rolig” present och en tråk-klädes present.

I dag har jag mitt sista frisörbesök innan bröllopet, vi ska slinga och klippa och se till att håret blir perfekt för vår stora dag. Många skulle nog ha gjort det närmare bröllopet, men för min del gör det inte så mycket att det är 3 veckor kvar, då hinner håret får precis den nyansen som jag gillar, plus att pyttelite utväxt get djup i håret.

Jag har 21 saker kvar på min ”to-do” lista, så jag får skynda mig. Vi åker på Onsdag kväll och innan dess ska våra vänner som vi hyr ut lägenheten till flytta in och vi ska även packa. Bröllop + 5 veckor borta, tur att vi har 2 x 23kg var att ta med.

Snart är vi i 27°C och sol. Hoppas väderleksrapporten över håller i sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • That’s the same forecast as here, except the numbers are in Farenheit, haha.

    Aaron 2014-12-09 12:18:51
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind