Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Just nu

tess

 

Just nu har jag precis haft min allra sista fitting och väntar på att de ska packa upp min bröllopsklänning så att jag kan ta med den hem. Pirr på det!

Den sitter helt perfekt, de har gjort ett fantastiskt jobb, jag är såå nöjd! Men nu får jag varken gå upp eller ner ens några gram, jag vill att den ska sitta precis likadant på bröllopsdagen. Det finns visst ett crossfitgym i Bulawayo och jag ska även ta med mig mitt hopprep, så vi tänkte försöka få in lite träning i schemat innan bröllopet. Bli av med lite energi, nerver och se till att vi känner oss i form på den stora dagen. På Lördag har jag mitt sista pass här i London…

I kväll är det agenturens julfest. Jag är fortfarande inte helt 100 att jag ska gå, det beror lite på hur mycket jag får gjort i dag. Det är Great Gatsby tema i år, vilket är väldigt kul, så jag ska göra mitt bästa för att hinna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Tess! Tusen tack för plånbokstipsen. Det blev till sist en Linea Pelle i grönt. 🙂 En fråga, gick du på Gatsby-festen? Jag ska på en nyårsfest med samma tema och behöver verkligen lite inspiration. 😉 Ha det gott! /Lydia

    Lydia Gadolin 2014-12-08 13:29:41
    Svara
  • Åh vad häftigt! Sjukt ändå att det snart är dags 🙂

    Paula 2014-12-05 14:26:29 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind