Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Garths premiär i bloggen

Screen Shot 2014-12-05 at 13.58.04Screen Shot 2014-12-05 at 13.57.48

 

 

Någon undrade om jag inte kunde lägga upp de första inläggen som Garth fick vara med i bloggen och den goda nyheten är att jag lyckades hitta dem från September 2010! Den mindre goda nyheten är att jag bloggade på mobilen genom en tjänst som inte existerar längre, så alla bilderna är borta, typiskt.

Men jag minns faktiskt en hel del. Jag gav 4 olika ledtrådar i bildform och den första var en bild ut från ett bussfönster med en liten prick som cyklade på gatan. Den andra var på hans tatuering på foten där det står ”made in Zimbabwe” och de andra kan jag inte komma på just nu. Jag måste fråga honom om han minns.

Jag minns dock hur otroligt nykär jag var och hur hemligt vi var tvunget att hålla det hela. Jag dejtade nämligen en annan kille när jag började lära känna Garth, så jag var tvungen att sluta träffa honom först. Jag tror inte på att dejta två på samma gång, så Garth fick vänta till jag kunde göra slut på ett bra sätt med den andra killen. Göra slut är visserligen fel att säga för vi hade inte blivit flickvän och pojkvän jag och den andra killen, men vi hade gått på ganska många dejter. Sen ville jag att det skulle gå lite tid mellan, så att den andra killen inte skulle bli ledsen. ( Han är gift nu förresten, han träffade rätt med tjejen efter mig.)

Här är några av de första bilderna jag har på mig och Garth tillsammans –

3

1 2

Tänk om vi visste då att vi skulle gifta oss en vacker dag. Garth säger visserligen att han visste från dag 1, men det tror jag faktiskt inte på.

Vilka minnen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag minns att jag la märke till cyklisten på bussfotot och tänkte att han spelade roll, att det nog var honom du fotade och inte bara random ut genom fönstret. Kände en aning om vad som var på gång! Är glad för er, har varit så kul att följa dig genom er resa och jag önskar er all lycka!

  Cecilia 2014-12-07 11:41:30
  Svara
 • så mycket kärlek!! blir super glad av att se bilderna 😀

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-12-06 12:24:35 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • Jag kommer bara ihåg den där bilden med pricken genom bussfönster. Jag fattade inte heller något av ledtrådarna då;)

  Katja 2014-12-06 07:14:04
  Svara
 • En bild var från en biosalong med två lådor godis, minns jag (knäppt).. 🙂 tror jag minns det för jag fattade INGENTING av ledtrådarna. Hahaha

  M 2014-12-05 20:41:18
  Svara
 • Åh så kul! Ni ser så härligt nykära ut på det översta av de tre korten. Så kul att få ha följt dig/er på resan! Massa kramar!!!

  Katrin 2014-12-05 19:18:14 http://www.katrinselmer.com
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind