Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Rosor

flower1 flower2

 

Söta Garth köpte hem blommor till mig igår. 

Han köper ofta två-tre små buketter av olika blommor och sedan får jag mixa och matcha dem som jag vill. Den här gången blev det stora vita rosor och små röda, ganska juligt faktiskt. Det blev fint med de olika längderna när de står tillsammans.

I dag har jag suttit i mina mjukiskläder med håret i en tofs på huvudet framför datorn precis hela dagen. Jag har förprogrammerat lite inlägg för Zim och även grejat en hel del med planeringen. Vi håller på att sätta upp alla möten så fort vi kommer ner dit. Vi ska prova och beställa tårta, test-äta maten på menyn, möta vår weddingplanner, gå och se vår venue, jag ska ha en trial med min frisör och även möta vår DJ och gå igenom musiken inför bröllopet. Det blir busy, men otroligt roligt. 6 Dagar till vi åker…

Men först mina vänner, ska jag hoppa i mina träningskläder och bege mig till gymmet för en timma crossfit. I dag har jag ett PB i mig, det känner jag!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • fint <3 så himla spännande att er stora ceremoni närmar sig!! ska bli så kul att få se bilder från en annan sida av klotet 🙂

    LOVE FROM BARCELONA

    http://hesses.blogg.se

    elsa 2014-12-05 11:31:27 http://hesses.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind