Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Presenter från tjejerna

photo photobook

Jag var och mötte upp 3 av mina bridesmaids i Söndags, Bailee, Josefina och Gia (och så lilla Celeste, min guddotter).

Med sig hade de två paket och jag fick en liten tår i ögonvrån när jag öppnade dem.

De innehöll först ett inramat foto från alla tjejerna på min möhippa, alla hade fått lämna ett pussavtryck med samma läppstift på passe-partouten och det fanns en tom plats för min egen pussmun. Så de hade med sig läppstiftet och jag fick göra ett avtryck på direkten, gissa vilket som är mitt (svaret hittar ni på min insta @TessMontgomery). Bland de andra tjejerna har jag hittills bara gissat Bailee, hon är enkel (uppe i högra hörnet) och Marina kan vara mitten till vänster.. men jag ska fortsätta flura. Den här bilden ska få sitta på vägen i hallen tillsammans med alla andra bilder från bröllopet.

Det andra paketet innehöll världens finaste fotobok som tjejerna hade satt ihop med alla bilderna från möhippan. Även det världens finaste och roligaste sak att ha hemma.

De har verkligen tänkt på allt mina tjejer, gud vad jag är glad att jag har dem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Sassa Asli