Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Wanties – Save or Splurge

Jag vet inte hur det är i Sverige just nu, men här i London har det börjat bli lite kyligare, solen går upp senare och ner tidigare och det börjar kännas i luften att det är höst.

Jag personligen gillar hösten mest på grund av en sak – höstmodet. Det är så mysigt att få krypa ner i stora jumprar och lite mer rejäla skor efter en sommar i t-shirts och ballerinas. Det jag gillar med de månaderna som kommer nu är att jag kan klä mig varmare, men fortfarande inte behöver dyka ner i världens vinterjacka. Snygg-mode-månader helt enkelt.

Här över ser ni två bra exempel på hur jag tänker gå klädd i höst. De lite högre bootsen är tillbaka igen och det ger jag en stor tumme upp för och matchar med en lite kortare kjol och en mysig jumper. Även duffeln är tillbaka och det är en storfavorit för mig, så jag vet precis vilken typ av höstjacka jag ska leta efter.

Jag älskar den här typen av outfits, uppklätt och ledigt på samma gång.

Save – Jumper, kjol, ringar, boots.

Jacka

Splurge – Jumper, kjol, ringar, boots

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • alltså bootsen till vänster jag dör vad snygga, men fan jag vet inte om 1900 kr går under min 'spar' kategori, hahah..

    elsa 2014-09-29 15:29:10 http://hesses.blogg.se
    Svara
  • Meen.. den där jackan! Den vill jag ha, men såna pengar kan jag inte lägga på kläder. Attans. 😉

    carro 2014-09-26 13:58:55
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson