Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hemmet – Tidningshållaren

Ett par av er undrade var jag har köpt den fina tidningshållaren som sitter över vår soffa och tyvärr måste jag göra er besvikna och säga att den inte finns i någon butik.

Garth har nämligen gjort den helt själv. Han såg en bild på Pinterest på en liknande idé, men då hängande i en stringhylla och bestämde sig för att göra en egen variant. Han har använt samma läder som på handtagen på lådorna i min nya garderob, som han även har byggt helt själv den med. Jag vill inte visa garderoben innan den är klar, men ni som följer mig på Insta har fått ett par smygtittar (@TessMontgomery). Han är så himla händig min framtida man!

I dag har jag bara en casting, för min favorit online butik och sedan i kväll kommer Josefina, Matthew, Bailee, Mike, Gia, Jon och lilla Celeste över till oss på bröllopsvins-provsmakarkväll. För att göra det enkelt tänkte vi beställa in indiska mat från vår favvo-indier ”Wild Lemon”.

Det är även i kväll som jag ska ge tjejerna min packade väska inför min möhippa….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Håller med, tidningshållaren är väldigt snygg! Ska bli kul att se den färdiga garderoben sen, tror den kommer att bli jättefin!! 🙂

    Inredspiration 2014-09-12 22:19:07 http://inredspiration.se/
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind