Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Hur man gör inbrott i sitt eget hus

I dag bröt vi in i vår lägenhet.

Jag lyckades givetvis glömma att ta med mig nycklarna samma dag som vi hade en kille som jobbade i trädgården och som hade Garths nycklar och låste in dem när han lämnade. Så där stod vi snopna och tryckte näsorna mot glaset och båda paren nycklar låg prydligt på bänken i köket.

Efter att vi råkade ut för ett inbrottsförsök såg vi till att verkligen öka säkerheten, så vi skruvade fast fönstren i ramarna och satte ett rejält lås på dörren. Någonting som vi kanske ångrade en smula i dag (fast egentligen inte). Först tänkte vi att vi skulle slå sönder ett fönster, vi ska ju ändå byta ut alla fönstren på framsidan om någon vecka. Men det hade varit himla trist att ha ett fönster täckt av plankor. Så istället lyckades Garth med lite finess, en tegelsten och en stor slägga få loss hela fönstret istället och jag kunde klämma mig igenom världens minsta springa (i min fina vitblå klänning) och lyckades komma in. Jippi!

Det var tur att Garth hade koll på hur våra fönster är byggda, men nu har vi givetvis fixat så att det inte går att göra samma sak igen. Så nästa gång vi är utelåsta så är det fönstret som ryker. Jag föreslog att vi skulle göra ett inbrottsförsök på vår egen lägenhet någon gång om året, för att hitta alla potentiella risker. Garth tyckte att det var dags att fixa det där larmet istället. Så nu blir vi med inbrottslarm.

Allt för att inte behöva ringa en låssmed…

Katten på bilden över bor här i området och han är så otroligt vacker. Jag älskar hans teckning och även att pälsen är superlen, glansig och känns kortare och tjockare än andra katters päls. Är han någon speciell typ av katt eller bara exceptionellt snygg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jepp Bengal stämmer korrekt… dom är så fina. Jätte bra blogg Tess!!

  Evelina 2014-06-14 09:35:43
  Svara
 • Det är en bengalkatt, vi har två stycken hemma 🙂 man känner igen dem på teckningen (prickarna) bl.a.

  Nikki 2014-06-14 08:23:40
  Svara
 • Jag är inte nån kattexpert som du vet 😉 men tror att det kam vara en bengal? Puss

  steffi 2014-06-14 08:06:28
  Svara
 • Det ser ut som en oci-katt!

  Susanna 2014-06-14 01:17:27
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind