Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Skor = Lycka

Gissa vilken låda jag rotade fram från källaren igår..

Jag har bara haft 3-4 par skor att byta av med under de senaste månaderna och det kändes på riktigt som julafton när jag hittade min ballerina-låda. Jag har helt glömt bort hur mycket fina saker jag har! Här är favoriterna från Lanvin, Costume National och Giuseppe Zanotti.

Sko-kärlek! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jag vet känslan med att hitta nya grejer efter flytt 😀 så roligt är det 🙂 jag har lyckats sprida ut mina ägodelar över hela världen känns det som och varje gång blir man överraskad 😀

  LOVE // BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

  Elsa 2014-03-31 18:54:21 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • Varje sommar lägger jag undan alla mina vinterkläder, och varje vinter lägger jag undan alla sommarkläder. Varje gång jag plockar fram dom lådorna så känns det också som julafton och dessutom känns det som om jag får en helt ny garderob utan att spendera en enda krona. Så himla bra!

  Paula 2014-03-31 18:17:08 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman