Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

*klick klick* – The White Company

Jag hittade en 20% rabattkod (AC995) till en av mina favoritbutiker – The White Company.

Så jag klickade hem lite saker som jag har tittat på ett tag. En toalettborste kan vara bra att ha och den här passar fint in i vårt badrum med spakänsla, så den var given. Det blev även matchande frukosttallrikar till mina fina frukostskålar som jag redan har, en hållare för pappersnäsdukar till badrummet och en litet hjärtformat fat som jag inte kunde låta bli att tycka var himla sött.

Nu saknas bara ett köksbord att använda faten på…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Tess!

  Du skriver alltid sådana utförliga och lättförståeliga inlägg, så jag hoppades på att du kunde hjälpa mig svara på ett par frågor om modellande …
  Jag har nyligen flyttat till USA och börjat modella. Men om jag ska vara helt ärlig så är jag nog inte helt säker på vad skillnaderna är mellan editorial, fashion shoot, commercial, lifestyle,etc… SKulle inte du snälla kunna förklara alla dessa termer`?

  Vad är en editorial? Fashion? High fashion? Fashion editorial, other editorials? etc

  tacksam för svar!

  Anna Emelie Olovsson Umea 2014-04-02 20:25:21
  Svara
 • Hahaha! Jag läste inlägget snabbt och trodde först att du köpt frukosttallrikar som matchade din toalettborste.

  Matilda 2014-03-13 16:41:41
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind