Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

God morgon mina små honungskaniner (honey bunnies…)

I går låg vi i sängen med en hel låda Bendicks chokladmintisar och tittade på The Hobbit till sent på natten.

Det blev en riktigt mysig hemmakväll med andra ord. Jag är förresten ett riktigt lord of the ring-fan och har sätt filmerna flera gånger om och även läst boken. Men däremot har jag inte läst The Hobbit, så nu kan jag inte bärga mig till nästa del av triologin kommer ut på Netflix. Jag drömde till och med i natt att jag var en alv på en stor vit häst i skinande rustning på väg in i strid med min pilbåge i högsta hugg… helt normalt.

Garth har gått upp för många timmar sedan för att cykla till Brighton och tillbaka, det blir sista pushen nu innan han ska börja cykla till Cannes på torsdag. Själv har jag legat och dragit mig i sängen, trött i kroppen efter gårdagens hot flow yoga pass, njutit av solljuset som smiter in mellan gardinerna och lyssnat på byggkillarna som jobbar för fullt i vardagsrummet. Som musik för mina öron, snart är det klart och jag kan börja möblera.

Jag har slut på mandelmjölk så dagens frukost blir ryveta (knäckebröd) med ost och salami, ett par busiga Nairns chocolate chip oatcakes, grönt té och en mandarin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh älskar lotr! Läste the hobbit förra sommaren, så att den var klar innan filmerna kom ut, och den är så gryyym. Om den ändå bara var längre <3. Är så glad att det blev tre filmer! Många tänker väl att det blir alltför långdraget och sånt men det tror jag inte alls, de har ju också använt bilagor till lotr så inte bara the hobbit 🙂

    Ulrika 2014-03-01 15:11:20
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind