Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Jag för Sekonda ”Seksy”

Min fina vän Egil skickade precis över den här bilden. Det är min nyaste kampanj för Sekonda som jag inte hade sett ännu och jag gillar verkligen den här bilden. Den här klockan är nog för övrigt min favorit i hela kollektionen, feminin, men ändå lite oversize och rejäl. I like!

Den finns som vanligt i de flesta inflight-tidningar, så jag är alltid med er på resan ;).

Kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh jag satt på planet hem till Dublin från Sverige i tidags, och i deras "airline tidning" så dök den bilden upp. Nu fick jag bekräftat att det var du, för jag blev lite osäker haha. Man blir stolt svensk när man ser svenskar ta plats även i Aer Lingus tidning. Aja, första gången någonsin som jag kommenterar en blogg, någon gång ska vara den första. Lycka till med flytten!! Hälsningar svensk i Dublin.

  Anna 2014-02-07 11:32:12
  Svara
 • Jag flyger en hel del och brukar alltid se den bilden faktiskt. Nu senast var det i Qatar's taxfree katalog 🙂 x
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie 2014-01-31 19:38:00 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Väldigt fin bild på dig

  malin 2014-01-30 02:17:12
  Svara
 • Hej, skulle vara roligt om du kunde kolla in min blogg och se om du vore intresserad, av att boka mig någon gång. http://clownenjohan.blogspot.se/

  Clownen Johan 2014-01-29 21:15:33 http://clownenjohan.blogspot.se/
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind