Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Lycka x 2

2 riktigt bra saker hände igår;

 1. Jag tog världen bästa dusch. Efter yogan stod jag i duschen i 30 minuter, skrubbade, löddrade och njöt. När jag väl kom ut var omklädningsrummet helt tomt och jag stannade och blåste håret och smörjde crèmer i 40 minuter till. Jag har aldrig i mitt liv längtat så mycket efter varmt vatten som jag gjorde då. Den här ritualen kommer jag att upprepa varannan dag till vi har en dusch och varmvatten i lägenheten. Me-time delux!
 2. När jag kom tillbaka så stod porslinsskålen från himlen i vårt badrum. Det är bara temporärt, men vilken lycka att få ha en toalett i vårt hem. Jag kommer aldrig att ta det för givet igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilka sa random och konstiga kommentarer. Man far dusha hur Lange man vill, jag star I mer and 30 min I dushen hemma, hell I pay for it. Sa konstigt att borja kommentera en dush…? Ni alla Verka jobba for miljopartiet eller linknande. Min poang ar, who cares.

  Lovisa 2014-01-30 16:59:46
  Svara
 • Varför skulle man göra av med mer för att man är modell Malin?? Det där var verkligen dumt sagt, En bankkvinna tvättar väl håret och använder deo varje dag hon med? En taxichaufför lär göra av med 1000 gånger mer bränsle än en modell som alltid tar tunnelbana går och springer runt i stan. En kontorsmanager eller lärare – kan jag lova dig – använder högar av papper varje dag per år i 1000tals. Pennor tejp och postitlappar. En modell använder det miljövänliga 1. Sms å mail från sin bokare 2. Sina ben att gå runt med och 3. Provfotas med digitala bilder. Så det där var dumt sagt, minst sagt. Lokalerna på universitet tar mer energi än en modells som inte använder ett kontor.

  Charlie 2014-01-29 10:34:13
  Svara
 • Hej! Jag läser och är väldigt intresserad av hållbar utveckling. Dels vet jag att du konsumerar mycket i och med att du är modell (förståeligt), dessutom har du flera gånger skrivit att du vill göra mer långsiktiga köp och säljer gamla saker på e-bay – toppen. Dock undrar jag om du tänker på vilken otrolig lyx det är att (även om det är på ett gym) kunna duscha i 30 minuter? Att duscha så länge som 30 minuter kräver mycket uppvärmningsenergi och rent vatten. Bara en tanke i och med att du tänkte göra det varannan dag.

  Malin 2014-01-28 21:19:04
  Svara
 • vet precis vad du pratar om.. minns när vi hade stambyte i lägenheten där jag växte upp och hela trappen fick dela på en toalett som stod ute på gården.. haha! vilket skämt. även om det är jobbigt är det bra att man blir ödmjukare efteråt.

  sara 2014-01-28 17:06:32
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind