Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sale Favorites

SE ALLT

Mina små oaser

Esca räddar mig matmässigt för tillfället.

På morgonen har de världens frukosturval med allt från ägg och bacon till gröt och fruktsallad. I dag blev det yoghurt med fruktsallad och müsli för mig, jag vill inte äta för mycket eftersom jag ska gå på hot yoga om en liten stund.

Det är svårt att få i sig nog med grönt på kvällarna just nu, så jag satsar även på Escas luncher, de har en salladstallrik som är supergod. Om jag laddar upp med nyttigheter på dagen så gör det inte så mycket om det blir hämtmat eller färdiggjord lasagne till middag. Vi har en ugn, men på grund av dammet kan jag inte ta fram något att laga maten med, så allt får gå att laga i sin ask så att säga. I går åt jag lasagne ur en plastmugg! (Note to me – införskaffa plasttallrikar!)

Jag tänkte kila till M&S och köpa på mig ett gäng av deras små sallader att ha till i alla fall.

Yogan är en räddare på sitt sätt den med. Inte bara för att det är skönt att yoga och jag mår bra efter utan även att de har någonting som jag verkligen behöver just nu – en varm dusch! Jag pallar att varannan dag fylla upp handfatet i källaren med vatten jag har kokat upp, men varannan dag vill jag tvätta håret och då behöver jag en riktig dusch. Jag gissar att de kommer att bli en hel del yoga för mig under de närmaste veckorna. Jag kanske inte bara får en helt ny lägenhet utan även en helt ny stark kropp på köpet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Härligt att du tänker positivt!

    Paula 2014-01-27 21:53:58 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • Ja det finns inget ont som inte för något gott med sig 😉 Kram

    Sofie 2014-01-27 15:18:40 http://be-sofit.blogspot.co.uk
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman