Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Wanties – Day to night

Jag tror inte att ni förstår hur få plagg jag har haft i min resväska den senaste månaden.

Jag har på riktigt enbart haft 3 tröjor, 2 par jeans, 3 par skor, underkläder och två klänningar att växla mellan. Favoritplagget har varit min svarta klänning från Alexander Wang. Den är neutral nog för att jag ska kunna klä ner den till dagtid och funkar lika bra med klackar och smycken på kvällen.

Alla behöver en day to night klänning att slänga på sig på morgonen en busy dag, som med ett par snabba små accessoar-byten förvandlas till en kvällsklänning så att vi inte behöver springa hem och byta mellan. Här över har jag matchat en perfekt svart klänning med ett svart/blå/vitt tema till både dag och natt.

Svart väska, scarf, ring, solglasögon, boots, klänning, klackar, halsband och vit/blå väska

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jo, jag förstår. Jag har ett par byxor, två skor, två klänningar (HM men de funkar bra på jobbet och kvällen ändå) och fem par tröjor och en ryggsäck som handväska. Du vet i alla fall att ditt "lidande" kommer ta slut och "får" kläder på jobbet. Men jag söker och förhoppningsvis får jag ett jobb som betalar lite mer så jag kan unna mig vardagliga saker.

  Emma 2014-01-13 11:12:01
  Svara
 • Hej Tess. Gillar verkligen din blog. Just nu pratar alla i bloggsverige om hms nya katalog och plus size modellerna som enligt hm ska ha stl 44-52 men inte alls ser ut som det. Vad tycker du om detta som har lite insider info om modell branchen i allmänhet. Har alla rätt i att bli så upprörda ,om inte varför? Kram!

  sthlmstjej 2014-01-12 23:26:03
  Svara
 • Hej Tess! Tänkte ta en weekend till London och undrar om det är jätte jobbigt att komma med bil, är det bättre att parkera någonstans och ta tåg sista biten? Undrar även vilket område är trevligt att bo i om man vill gå till någon trevlig bar på kvällen? Hoppas du kan hjälpa mig, trevlig söndag kväll!
  Kram Mia

  Mia 2014-01-12 19:01:25
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson