Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Heminspo


Här är ett gäng härliga inspirationsbilder som jag har samlat på mig på senaste.

Vitt, grått, marmor, lite trä, mycket växter, släng in lite svart och gärna någon betongdetalj så har ni min smak på en pinne. Och om ni tittar lite extra noga så ser ni en liten röd tråd i alla bilderna, någonting som kan ha varit anledningen till att jag inte har shoppat kläder på ett bra tag, någonting jag har velat ha länge… som kan vara på väg hem till nya lägenheten just nu…iik!

Ser ni vad det är?

Alla bilderna är från Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken färg har du valt på AJ-lampan? Har själv jättesvårt att bestämma mig, vill ju vara säker på att den kommer att passa in hemma "för evigt"… Blir väl därför vit el svart mn längre än så kommer jag inte, i-landsproblem AB, haha 🙂 Kul att läsa om ert framtida hem iaf, renoverar själv min andra lgh så jag vet hur mycket slit det är.

    Linda 2014-01-12 05:47:11
    Svara
  • Haha tänkte på det innan jag läste texten! Du och din lampa 😉 Trodde först du hade letat efter inspo-bilder med just den lampan och sen bara tyckte allt såg bra ut med den till!

    Ulrika 2014-01-10 00:39:27
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind