Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Esca

Tusan! Jag gick upp tidigt för att hinna in med tåget till Clapham och gå på min hot yoga.

Men när jag tittade in i huset fastnade jag och fick springa till studion och givetvis missar jag den med 2 minuter. Så typiskt! Som tur är finns det en till klass vid 5, så jag passar på att äta en god och nyttig lunch på Esca som plåster på såret. Jag hittar fler och/fler nyttiga och mysiga ställen i vårt nya område. Jag tror att jag kommer att trivas fantastiskt bra här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, Esca är min absoluta favvorestaurang här i Clapham också! Drar med mig min sambo dit minst en gång varannan vecka.

  Sedan när ni flyttat in i lägenheten får du se till att gå på farmer's market som hålls på lördagar och söndagar på Venn Street (vid Clapham Common tube station), där har de mycket bra veganska och ekologiska matprodukter och grönsaker.

  Elin 2014-01-06 21:31:14
  Svara
 • Hej Tess! Tack för bra läsning, dock var det ett tag sen jag kikade in då jag flyttade ifrån london i sommras. Jag är nyfiken på vilket område er lägenhet ligger i, är det clapham eller närliggande SW? Underbart område enligt mig. Ha det så bra, L!

  Lo 2014-01-06 20:08:22
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand