Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Hej Stockholm!

Nu är vi förresten i Sverige, vi landade i går kväll till ett grått och snölöst land. Garth blev riktigt besviken, speciellt efter förra årets vinterland. Bilden över är från min födelsedag i December, då var det så himla mycket snö. Hoppas det kommer lite till julafton, jag vet att det inte är så troligt, men man kan ju önska.

I dag har jag, Garth, Pappa och Marina sprungit på stan och köpt de sista presenterna. Jag är nu officiellt helt klar med årets julklappar! Vi avslutade med lunch på Hötorgshallen, där kan jag gå runt i timmar och bara småshoppa godsaker.

Nu har jag precis slagit in nästan alla mina paket och ska sätta mig till bords och äta en älgstek, som jag har längtat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Tess, du säljer inte din fantastiska mössa på bilden va? Vet du var jag kan hitta en liknande? Förstår att den är från förra året..

    Livia 2013-12-23 09:30:39
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt