Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

#Smilesharing med Philips Sonicare

”Leenden smittar, smitta en vän!”

Just nu kör Philips Sonicare en kampanj som heter #smilesharing som går ut på att sprida leenden för att bidra till ett gladare och friskare Sverige.

Man tävlar samtidigt om bäst-i-test-tandborsten Philips Sonicare DiamondClean. Jag har haft den i ett par månader nu och den är riktigt riktigt bra. Den har fem olika nivåer på borstningen och är smidig att både ta med och ladda. Jag har skrivit lite mer om den här.

#Smilesharing består av totalt tolv tematävlingar och du deltar genom att posta ditt leende på Instagram och tagga bilden med temats hashtag, bilderna kommer sedan att sättas ihop till en kalender för 2014.

Mitt tema är kärleksfulla leenden, väldigt passande eftersom det är så himla mycket kärlek i mitt liv just nu!

Så här gör du för att tävla: Posta en bild på Instagram med ditt finaste kärleksfulla leende och tagga bilden med #smilesharing02. (02 är för just de kärleksfulla leendena) Du måste ha en öppen Instagram-profil för att kunna delta och får endast använda dina egna bilder.

Ett tips är att följa Philips på Instagram för att få uppdateringar om tävlingen och dess vinnare. Du kan också läsa mer om #smilesharing på Philip Sonicares Facebook-sida. Glöm inte att läsa tävlingsvillkoren här.

Här är mitt bästa kärleksfulla leende, på Favignana dagen efter jag och Garth förlovade oss. Kärlekslycka! –

Detta är ett inlägg i samarbete med Philips Sonicare

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för en trevlig blog Tess! Vill bara tipsa om att sonicare är helt OK, MEN – om laddningsglaset går sönder kan det inte ersättas! Philips säljer nämligen inte glaset separat. Väldigt dumt om man betalat 1200 NOK för ett set (norska priset) :S

  mae 2013-09-30 12:14:27
  Svara
 • Tess kan inte du berätta om hur din första tid i London var? Hur bodde du och hur hittade du det boendet? Vad var din plan? Jag är otroligt sugen på att flytta till London men är lite förvirrad över bla bankkonto… vad jag har hört är det 'svårt' att få och man måste uppvisa typ räkningar för att bevisa att man faktiskt bor i UK, men hur gör man det om man precis flyttat dit?

  Kram och tack för en underbar blogg! 🙂

  Johanna 2013-09-30 10:25:55
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand