Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Vit månad

I går var vi på ett event i Cassinas showroom i Knightsbridge. De hade en utställning av bilder som Karl Lagerfeld har tagit av Cassinas möbler. Ett ganska intressant koncept om en aningen långsökt. Men bilderna var fina, fyllda med möbelkärlek och lokalen var full av trevliga människor att mingla med.

Det här var det sista eventet för min del på ett tag, efter två modeveckor känner jag mig slutkörd på party och alkoholfronten. Det är inte nyttigt att dricka flera gånger i veckan, även om det bara är ett eller två glas. Så från och med i dag är det jag som har en vit månad. Ingen alkohol, jag ska försöka vänja mig av med socker igen och som vanligt vara försiktig med vete och mjölkprodukter. Jag gör den här typen av detox-månader lite då och då och mår alltid väldigt bra av det.

Jag ska även få upp mina gym-timmar till 3 ggr i veckan, just nu blir det bara en eller två och det räcker inte. Jag blir för rastlös i både kroppen och knoppen. Så om jag inte ska springa på events så kommer jag att ha lite mer tid på kvällarna. Garth håller på att komma igång ordentligt på gymmet igen nu han med, så vi kan sporra varandra. Vad skönt det ska bli!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har du några tips på bra maträtter under den perioden? Jag är så otroligt sugen på att ha en "detox-period", och känner verkligen att gå all in. 🙂

    Mimmi 2013-09-23 21:06:21
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind