Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Kalla mig husfrun!

I dag har jag spenderat halva dagen med jobb framför datorn och andra halvan har jag tvättat och bakat.

Det blev mina nästan vetefria bröd igen, de är så galet goda! Sen testade jag även att göra bröd med morot och yoghurt som blev riktigt goda de med. Jag har i mycket frön, rågflingor, bovete, havregryn och lite grahamsmjöl när jag bakar. För att skippa vanligt vitt vetemjöl.

Vi var även och kollade på 3 lägenheter nu på kvällskvisten, tyvärr ingenting som var rätt för oss. Nu ligger vi i sängen redan, jag har ett jobb långt borta i tjottahejti så en taxi hämtar mig 04.50 i morgon och sedan ska jag åka tåg i 4 timmar…

Natti Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind