Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Bag Wanties

Det är verkligen meningen att jag ska spara till lägenheten just nu, men de här två raringarna ligger högst upp på min önskelista. Celines ”Blade” och Stighlorgans ”Driscoll leather”.

Jag gillar svarta väskor, även om jag har flera i färg, så är det alltid de svarta som jag använder mest trots allt. Jag har letat efter en clutchväska modell större och ”Blade” funkar bra både på axeln och i handen och är inte så där ”it” som jag avskyr. ”Driscoll” skulle vara grymt bra när jag springer på castingar att ha ipaden i, sjukt snygg!

Jag är förresten inne i en inspirationsperiod just nu, så varje ledig stund jag har letar jag bilder, produkter och andra saker som påverkar mitt inre. Ibland hamnar jag i en liten bubbla och vill stänga ute omvärlden en liten stund, men efter en sådan period blir jag oftast väldigt inspirationshungrig, som nu.

Jag samlar allt på Pinterest eller på min instagram @TessMontgomery.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind