Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tisdag

Helluuu gullebullar!

Jag sitter på tåget på väg mot Londonfields för en casting och efter det ska jag möta Rosanne för lunch inne vid Oxford circus. Vi har varit så fokuserade på lägenhetsvisningar på senaste att det känns som om jag inte har sett mina vänner på evigheter. Den här veckan ska jag verkligen anstränga mig extra mycket för att ta mig tid för tjejerna.

Jag blev förresten precis utskälld av en tant när jag tog den här bilden. Hon tyckte att jag var ytlig och att jag borde förstå att det är insidan som räknas. Jag önskar att folk kunde sluta döma varandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Man kan ju bara skratta åt sådana stackare som tror sig veta vem man är och hur man är och dessutom tror att de har rätt att döma en! Jag hoppas att du log brett och överseende till henne och i övrigt sket fullständigt i stackarns åsikt. 🙂

  Annica 2013-01-23 00:33:07
  Svara
 • Haha vissa är duktiga på att döma! Gäller att kunna skaka det av sig och vända det till det goda – vi läsare uppskakttar ju att du tog dig tiden att ta bilden i alla fall 🙂

  Johanna 2013-01-22 20:55:30
  Svara
 • Folk borde sköta sig själva och inte döma andra!! Med tanke på ytlighet. Det var ett tag sen du gjorde videoblogg där du visade din sminkrutin men även bäata skönhetsprodukter! Man behöver lite skönhetstips vid den här tiden på året när man känner sig som en levande död. Hade gärna hört dig prata svenska också! Kram

  helena 2013-01-22 18:01:28
  Svara
 • Suck vilken tråkig attityd vissa människor har!

  Siri 2013-01-22 16:51:53
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind