Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Hårfavoriter

Just nu står de här godsakerna på min badrumshylla.

Redken ”all soft” har varit en storfavorit i många år nu och inpackningen är gudomlig. Men jag har även märkt att ”extreme”-serien funkar väldigt bra på mitt hår med, så jag mixar och matchar lite. Det jag gillar med balsamet är att det inte tynger ner håret så att jag får behålla min volym, annars blir det lätt lite platt eftersom det är ganska så långt. Håret blir fortfarande lätt att reda ut och känns mjukt och fluffigt.

Jag har fått frågan om jag har extensions några gånger och svaret är nej, jag har aldrig ens testat och bara en enda gång har de använt clip-ins på mig när jag filmade en reklamfilm. Jag har turen att ha ganska så tjockt hår, så jag kör á naturel. Men annars ogillar agenturer och hårstylister när modeller har extensions som är permanenta, då är det bättre att ha clip-ins att ta med på plåtningarna istället.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej jag och en kompis ska till London snart. Tips på affärer man bör besöka? Klubbar? Resturanger?
    Är det ngt smink bör köpa som bara säljs där osv?

    Helle 2013-01-22 18:07:14
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt