Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Ny frukost

Jag vakande upp i morse och kände faktiskt inte för kaffe, sjukt ovanligt för mig nuförtiden.

Så istället blev det grönt te med en halv tesked Manuka honung. Granolan är slut så istället för den värmde jag upp frysta blåbär och hällde det över en organic greek yoghurt och avslutade med att toppa med pumpafrön och golden linseed. Supergott och väldigt enkelt!

Jag har rejäl träningsvärk i dag vill jag lova, den zumbaklassen var inte att leka med och det känns verkligen som att vi verkligen fick ta i med hela kroppen. Jag kommer absolut att gå på den igen. Det bästa med att gå på ett gym som har många olika klasser är att man kan få massor med variation och att det finns minst en rolig klass på schemat varje dag. Jag ska se om jag hinner med en bodypumpklass ikväll.

Men först har jag en skönhetscasting för ett stort märke, så nu ska här preppas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilket gym går du på? 🙂

  Julia 2013-01-17 19:58:16
  Svara
 • Hej Tess
  Jag tänkte också börja detoxa denn vecka. Dagen bruckar börja bra och nyttig, men sedan, runt luch eller eftermiddagstiden crashar jag alltid. Jag börjar tänka: Äsch, jag börjar imorgon iställer, osv. Sen släpper jag kontroll totalt och går och köper massa onyttig mat, som jag ska äta "en sista gång".. Ja känner mig som en alkoholiker, men med mat, det är nästan läskigt.. Hur gjör du för att stanna så disciplinerad? Vad gjör du när sötsuget kommer? Hjälp!

  Anna 2013-01-17 11:56:58
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind