Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Castings och mortgage brokers

I dag får vi antagligen veta om vårt bud vann eller inte, så himla spännande.

Den här lägenheten är den som hade lite mer potential och den är ganska så nedgången, men har en stor fin trädgård, så det finns mycket för oss att göra med den. Om vi inte får den så letar vi vidare, vi har den andra som är lite mindre som är väldigt charmig och vi även tycker mycket om, så det är plan B.

I dag har jag en reklamfilmscasting, så jag sitter med mina rullar i håret och äter en väldigt sen frukost. Jag ska casta i bikini och då krävs det lite mer prepp, så jag har grejat med hår och hud nu på förmiddagen. Jag måste dock försöka köpa en ny bikini, alla mina gamla håller på att gå i bitar eller är fel storlek, så jag ska försöka springa in på Westfield innan castingen och se om jag kan hitta någonting passande.

Garth följer med mig för efter det ska vi träffa våran mortgage broker och fixa det sista inför lånet. Vi har en ganska så stor deposit så vi bör kunna få en bra ränta. Jag vet mer efter idag. Garth har fått sköta allting medan jag har varit i Tyskland, men nu så ska jag vara med och få all info. Det är ett stort köp, så det är viktigt att allting blir rätt.

Ill keep you posted!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Lycka till, spännande!

    mae 2013-01-11 15:56:28
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind