Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Back in town!

Photo

Det blev verkligen ett 40h äventyr i Tyskland. Jag ville uppdatera er hela tiden, men den lilla byn jag bodde i hade inget internet. Men nu sitter jag på tuben från Heathrow på väg hem, så ni får en rejäl uppdatering om en liten stund.

Mycket har hänt på de här timmarna, vi har bland annat lagt ett bud på en lägenhet… Bilden över är på min frukost på Hannover flygplats, jag kan ju säga att det var galet svårt att inte äta vete och socker då det enda jag fick serverat var bröd och marmelad. Men det gick helt ok i slutändan, kanske inte världens nyttigaste, men under omständigheterna tycker jag att jag gjorde de bästa valen jag kunde.

Skönt med en nyttig juice i morse iaf, färskpressad kiwi och apelsin, mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind