Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

På flygplatsen

Photo_1

Jag vet inte hur det är med er, men jag blir alltid lite lätt köpgalen när jag är på flygplatser. Taxfree är väldigt lockande när jag har tråkigt…

En annan dålig vana är att köpa onyttiga snacks att äta på flyget. Personligen så blir jag alltid väldigt uttråkad när jag flyger så äta, läsa och sova har hög prioritet. Men idag ändrar jag på det och tar en te på flygplatsen och skickar emails istället för att shoppa och köper popcorn istället för choklad. Popcorn har mycket mindre dåligt fett i sig än chips och choklad, men däremot så måste man se upp med salthalten. De är bra att äta på flyget eftersom man kan sitta och plocka med dem ett tag.
Jag har förresten på mig en nu tröja från 5 inch and up från Nelly, jag älskar kragen.

Photo_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag brukar också gå bananas på taxfree haha

  Angelicas Closeta 2013-01-09 22:08:22 http://www.angelicascloset.se
  Svara
 • Ville bara säga att du är så himla snygg! Har följt din blogg ett bra tag nu, kanske koommenterat någon gång här och där, men aldrig påpekat att du ser så fräsch och hälsosam ut, jag älskar det! Och ditt hår…gosh.
  Have a nice flight!

  Mici 2013-01-09 14:51:58
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson