Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

H2O please!

Hm, hur lagar man mat utan att använda vatten, eller rättare sagt en hel middag till gäster helt utan vatten?

Jag tror att det är någon form av strömavbrott i garaget under huset och det har gjort att vi inte har vatten. Typiskt! Jag tror att det betyder att det blir kinarestaurangen för vår del. Som tur är hade jag ett par ansiktstvätts servetter hemma, så jag kunde ta av sminket från plåtningen. De var säkert från 2007, men alltid något.

Plåtningen gick förresten jättebra och vi har jobbat med en engelsk typ kändis i dag. Hon var verkligen supergullig och passade in i den uppfattningen jag hade om henne, så det var roligt. Tyvärr så kan jag inte säga att alla kända personer jag har träffat har varit lika trevliga och jordnära, men jag har ingen lust att skvallra om vilka de är.

Nu måste jag försöka fundera på hur jag ska klara av att göra någonting överhuvudtaget utan vatten….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • beans on toast 😉

    Jessica 2012-09-03 13:51:23
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman