Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

H2O please!

Hm, hur lagar man mat utan att använda vatten, eller rättare sagt en hel middag till gäster helt utan vatten?

Jag tror att det är någon form av strömavbrott i garaget under huset och det har gjort att vi inte har vatten. Typiskt! Jag tror att det betyder att det blir kinarestaurangen för vår del. Som tur är hade jag ett par ansiktstvätts servetter hemma, så jag kunde ta av sminket från plåtningen. De var säkert från 2007, men alltid något.

Plåtningen gick förresten jättebra och vi har jobbat med en engelsk typ kändis i dag. Hon var verkligen supergullig och passade in i den uppfattningen jag hade om henne, så det var roligt. Tyvärr så kan jag inte säga att alla kända personer jag har träffat har varit lika trevliga och jordnära, men jag har ingen lust att skvallra om vilka de är.

Nu måste jag försöka fundera på hur jag ska klara av att göra någonting överhuvudtaget utan vatten….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • beans on toast 😉

    Jessica 2012-09-03 13:51:23
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind