Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Recept – Getost, valnöt och vindruvssallad

Garth handlade salladen…. det saknas bara en baguette som sticker ut där uppe. Folk måste tro att han är galet nyttig när han cyklade förbi.

Getostsalladen blev supergod och är en perfekt sallad vid sidan om. Vi åt den tillsammans med färdigköpta fiskkakor och det blev jätte gott tillsammans.

Jag vet att ni gillar när jag delar med mig av recept, så här kommer det;

6 pers

Salladen

125g vattenkrasse
1 huvud sallad av din favoritsort, jag vet inte vad den vi valde heter på svenska tyvärr, Romaine på engelska.
1 röd lök (Jag hoppade den då jag inte gillar rå lök)
150 g valnötter
200 g getost
vindruvor i halvor

Dressingen;

2 msk hallonvinäger om du har, annars går vanlig rödvinsvinäger bra.
8 msk olivolja
1 stor nypa socker
salt och svartpeppa
r

Blanda dressingen och salladen för sig och häll på den i slutet. Släng på nötterna och getosten sist.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind