Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Onsdag

Photo_2

Photo_1

Jag har fyra castingar i dag, vilket är ganska ovanligt mitt i Augusti.

Jag inviger min otroligt vackra klänning som jag klickade hem från Browns Focus via Uniprice. Jag blir glad bara av att titta på den. Ni får se en bättre dagens lite senare. Nu – casting för en hårprodukt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det ska bli kul och se om du blooggar likadant om en månad eller ett halvår när "trendhetsen" är över… (av specifikt tema" Jag har ju varit med i några år… Det är bara objektet som byts med händelseförloppet är det samma. Själv ser jag det mest som en uppmärksamhetsgrej, men luften är ju fri för ALLA att göra som de själva vill, aboslut! Snart får jag nog se dig I stella MC och klings nya. 🙂 Skulle passa dig fint med! Eller varför inte Carin Wester. 😉

  Kram!

  så kan det vara 2012-08-11 04:45:01
  Svara
 • Nu var det mycket länge sedan jag kommenterade, men nu måste jag. ÄLSKAR klänningen. Den gör mig glad, också! 🙂

  Jenny 2012-08-08 17:10:00 http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind