Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Underbara vattenfärger

Den här vackra skapelsen ramlade ner hos min concierge medan jag var på semester. Ledtråd hittar ni här! Ni ska få se den här underbara kreationen i en dagens lite senare i veckan. Jag dör över hur fin den är!

I dag är jag jätte tråkig och fixar med en massa saker hemma. Jag måste komma ikapp med emails och kommentarer och tvätta, handla, fixa med bankgrejer och fixa lite här hemma. Så mycket roligare än så blir det tyvärr inte. Men sen i kväll ska jag tillbaka till yogan, jag har inte gått på ett par veckor så jag kommer att vara sjukt stel, det ska bli intressant.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken underbar stil du har tjejen 🙂
  Brukar du shoppa på http://goattention.se eller chicy.se ?
  Jag tipsar om onlineshoppar, outfits samt stylingtips 🙂

  nikitaam 2012-08-07 23:52:13 http://nikitaam.devote.se
  Svara
 • UNDERBARA är rätt ord! Sjukt fina färger!!! 🙂

  Tilda 2012-08-07 17:00:16
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind