Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Kreta dag 2

Jag är en sån himla sjögurka, jag älskar vattnet.

Så i går när vi hittade en lång sandstrand med massor med höga vågor, så var jag i sjunde himlen. Även Garth tyckte att det var riktigt kul att kasta sig i de höga vågorna även om han faktiskt blev omkullknuffad av en riktigt stor en och skrapade upp halva armen. Havet vs Garth 1-0.

Stackarn brände hela ryggen i går med, men jag har klarat mig riktigt bra faktiskt. Jag tror att det är för att jag solade lite på balkongen dagarna innan resan.  I dag ska vi försöka hitta en strand med en lagun, Garth tjatar fortfarande om att bestiga ett berg, så jag gissar att jag måste göra någonting äventyrligt med honom ändå…

Bikini – Armani

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind